Skip to main content

Viaduct-Dam 5 - 2de Verdieping

Beschrijving

Ontdek dit juweel van een appartement, gelegen in een intiem gebouw met slechts 4 eenheden en zeer lage algemene kosten, op 5 minuten fietsen van het historisch centrum. Dit volledig gerenoveerde appartement baadt in natuurlijk licht en bevindt zich in de hipste buurt van de stad met dezelfde meatpacking vibe die je ook in Kopenhagen en New York kan terugvinden. Hier kom je thuis.

De frisse witte gevel met moderne accenten trekt meteen je aandacht. De grote, goed isolerende raampartijen bieden een prachtig uitzicht op het naastliggende plein met haar gezellige cafés en het hippe Park-Spoor-Noord met toprestaurants als Gå Nord.

Binnenin het appartement wacht een zeer ruime en lichtrijke leefruimte met gloednieuwe open keuken op je. Deze laatste is volledig geïnstalleerd met koelkast, diepvriezer kookvuur, combi-oven en vaatwasser. De toestellen zijn uitgevoerd in een high-end zwarte kleur die perfect past bij het stijlvolle extra dunne werkblad.

De hoge raampartijen zorgen voor een overvloed aan gezellig en natuurlijk licht. De ruimte is optimaal ingedeeld en biedt meer dan voldoende plaats voor zowel een comfortabele zithoek als een eetgedeelte voor vier personen. Het overal aanwezige gevoel van luxe en warmte wordt extra benadrukt door het hoogkwalitatieve parket, uitgevoerd in extra brede planken.

De slaapkamer aan de achterzijde van het gebouw vormt het summum van rust en privacy en biedt voldoende ruimte voor zowel een comfortabel dubbel bed als een ruime kleerkast.

De badkamer is modern ingericht met een stijlvol samenspel van zwart kraanwerk (regendouche!), witte meubels en stijlvolle grijze keramische tegels. Extra bergruimte vind je terug in de inbegrepen privatieve kelderberging.

Gelegen in een van de hipste buurten van de stad met trendy cafés en restaurants net om de hoek, is dit appartement perfect voor iedereen die op zoek is naar een oase van rust binnen het bruisende stadsleven van de toekomst. De ontwikkeling van de naastgelegen Slachthuissite zal zorgen voor een verdere instroom van jonge ambitieuze mensen in deze buurt.

Bij ARBOR creëren wij spaces for life!

Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging van deze unieke buitenkans en kom thuis bij ons in de Stad.

 

Overzicht

€199.000

Bewoonbare opp.: 50m²
1 Slaapkamer
Verdieping: 2

Interesse of meer informatie nodig? Laat het ons weten!

Close Menu

Arbor

Kipdorp 42
Antwerpen

T: +32 497 43 84 00
E: info@arborliving.com